Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Svampe med balsamico og hvidløg

God smag med få ingredienser

Svampe med balsamico og hvidløg

Denne opskrift er perfekt til champignon, men kan sagtens indeholde andre svampe. Du skal dog nok ikke bruge dine bedste svampe, da den kraftige smag fra balsamico og hvidløg vil dominere. Svampe med balsamico og hvidløg er en god måde at få meget ud af dine champignon svampe. Du kan bruge vilde svampe fra champignonfamilien, hvis du er så heldig at finde dem.

Svampe med balsamico og hvidløg

Denne ret er perfekt som tilbehør til et godt stykke kød. Det kan både være en lækker steak eller en god gammeldags hakkebøf. Det er vigtigt at bruge friskt timian, da det er med til at give retten sin gode smag. Hvis du ikke er meget til soya, kan du godt fjerne det fra retten. Du kan sagtens lave en mindre portion end den anviste.

Ingredienser

  • 500 gram svampe
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 spsk balsamico
  • 2 spsk soya sauce
  • 3 fed hvidløg (finthakket)
  • ½ tsk rosmarin (frisk)
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Vend svampene i olie, balsamico, soya, hvidløg, rosmarin, salt og peber og kom dem i et passende fad. Vær sikker på at din sauce bliver godt fordelt mellem svampene.

Kom svampene ind, når ovnen er varm. Giv dem gerne omkring 20 minutter indtil svampene er bløde og lækre.

Server dem med det samme. Velbekomme!

Svampe med balsamico og hvidløg opskrift

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene