Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
Denne opskrift er perfekt til en aftensmad med masser af smag. Den tager desuden ikke lang tid at lave. Den indeholder en del kalorier, men fløde og ost passer perfekt til svampesmagen.
En super opskrift til en let velsmagende aftensmad. Svampene giver her en rigtig god smag til din sauce. Du kan både servere retten med pasta og ris, men vi anbefaler pasta. Du kan bruge flere forskellige slags milde svampe eller blot champignon fra supermarkedet.
Tag en stor pande frem og sæt den på blusset med en smule olivenolie. Kom kyllingen på og steg den 3-5 minutter på hver side afhængig af størrelsen. Den må gerne få en fin brun farve på siden, men du skal være sikker på at den er gennemstegt. Fjern kyllingen fra panden og sæt den til side. Kom så svampene på panden og steg dem i ca. 5 minutter. Sæt svampene til side.
Kom smør i panden og lad det smelte. Kom så hvidløg på panden og steg det ved lavt blus indtil de er bløde. Pisk mel sammen med blandingen og tilføj bouillon, fløde, parmesan, salt og peber.
Kom spinaten i og lad det simre i et par minutter. Kom kyllingen og svampene tilbage og server med pasta.
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene