Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
Marinerede svampe er en anden variation og mulighed for opbevaring af dine svampe. Denne metode egner sig rigtig godt til at bruge på rugbrødsmadder eller i salater. Det gode ved at marinere svampe er mulighederne for at ændre smagen. Hvor de andre metoder ikke tillader meget plads til at arbejde med smagen, kan du her præge den med krydderier og urter. Du kan bruge både hvidløgsfed, nellikke, gulerod, dild, rosmarin, timian og andre krydderier fra dit køkken. Vær opmærksom på at du både kan koge svampene sammen med marinaden eller lave dem hver for sig.
Held og lykke med dine marinerede svampe! Du må meget gerne sende billeder af resultatet til os på vores Facebook side: Shroomi. Du må ligeledes gerne fortælle om dine oplevelser med at marinere svampe. Det kan være, at du har nogle gode tips og tricks, som andre kan nyde godt af.
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene