Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
Frisk pasta kan bruges i mange opskrifter og tager meget kort tid at lave. Frisk pasta med svampe er en super måde at bruge dine svampe og du kan bruge mange forskellige. Hvis du ikke har fundet svampe i naturen kan du sagtens bruge champignon fra supermarkedet. Du kan læse om alle svampene i champignonfamilien her:
Denne opskrift er perfekt til en let aftensmad. Du kan godt nøjes med at bruge champignon, men andre svampe kan sagtens blandes for at give endnu mere smag. Du kan bruge både røget laks eller frisk laks til retten. Hvidvin er med til at give det sidste til smagen, men kan udelades, hvis du ikke har en flaske på lager.
Rens dine champignon og skær dem i kvarter eller skiver. Kom dem på en stor pande uden fedtstof og steg dem i ca. 5 minutter. Mens dine svampe steger på panden kan du snitte løget fint og halvere cherrytomater. Kom løg, tomater og fløde på panden sammen med svampene.
Sæt vand over til den friske pasta mens retten simrer på panden. Alt efter om du bruger frisk laks eller røget laks kan du stege den på en anden pande. Hvis du bruger røget laks skal den tilføjes og varmes et par minutter i panden med fløde lige inden servering.
Når pastaen er kogt kan du komme den over på panden og blande det hele sammen. Server med en smule persille på toppen. Velbekomme!
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene