Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
Denne opskrift er perfekt til champignon, men kan sagtens indeholde andre svampe. Du skal dog nok ikke bruge dine bedste svampe, da den kraftige smag fra balsamico og hvidløg vil dominere. Svampe med balsamico og hvidløg er en god måde at få meget ud af dine champignon svampe. Du kan bruge vilde svampe fra champignonfamilien, hvis du er så heldig at finde dem.
Denne ret er perfekt som tilbehør til et godt stykke kød. Det kan både være en lækker steak eller en god gammeldags hakkebøf. Det er vigtigt at bruge friskt timian, da det er med til at give retten sin gode smag. Hvis du ikke er meget til soya, kan du godt fjerne det fra retten. Du kan sagtens lave en mindre portion end den anviste.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Vend svampene i olie, balsamico, soya, hvidløg, rosmarin, salt og peber og kom dem i et passende fad. Vær sikker på at din sauce bliver godt fordelt mellem svampene.
Kom svampene ind, når ovnen er varm. Giv dem gerne omkring 20 minutter indtil svampene er bløde og lækre.
Server dem med det samme. Velbekomme!
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene